Siguranta datelor

Cu noi, site-ul tau este in siguranta! Serverele noastre sunt intretinute si actualizate constant astfel incat sa beneficieze de cele mai noi tehnologii si, implicit de o fiabilitate crescuta. Respectarea celor mai inalte standarde de siguranta si asigurarea unei fiabilitati crescute pentru serviciile noastre reprezinta principalele directii pe care ne concentram dezvoltarea.

Astfel reusim sa mentinem un uptime de aproape 100% si sa asiguram viteza de care clientii nostri au nevoi pentru ca sistemele online ale afacerilor lor sa functioneze in cele mai bune conditii.

Pentru a realiza ceea ce ne-am propus in sensul sigurantei si serviciilor de web hosting pe care le propunem am ales o abordare care ne permite flexibilitate si posibilitatea de actiune rapida in cazul aparitiei unor probleme tehnice. Nu ne-am concentrat serverele intr-un singur data center, ci am ales o abordare cu mai multe locatii nationale si internationale. Serverele nationale SpeedHost au fost stabilite in Timisoara, Bucuresti si Cluj, iar cele internationale au fost stabilite in Germania, Marea Britanie, Franta si Statele Unite.

siguranta