Despre Noi

Suntem o echipa de profesioniști specializată în tot ceea ce ține de internet, iar web hostingul este punctul nostru forte. Am început să oferim soluții profesionale de găzduire web din 2004 și odată cu evoluția internetului ne-am dezvoltat soluțiile oferite astfel încât să creștem continuu performanța, fiabilitatea și calitatea serviciilor noastre.

Internetul este un domeniu foarte dinamic, zilnic apar noutăți, în fiecare zi nevoile clienților cresc, se caută fiabilitate ceea ce presupune ca, indiferent de condiții site-ul să fie în permanență online, spațiu de stocare mai mare și un serviciu de e-mail performant care poate susține o comunicare rapidă și eficientă. Câteva secunde de downtime sunt vitale pentru un site de e-commerce, de exemplu, deoarece pot însemna pierderea unui client.

De aceea ne concentrăm în permanență să ne dezvoltăm sistemele pentru a putea asigura soluții de web hosting la cel mai înalt nivel calitativ și de performanță.

Lucrăm doar cu Data Centere profesionale din România, Marea Britanie și Germania, ceea ce ne dă posibilitatea să oferim o viteză superioară față de alte servicii. Site-urile pe care le găzduim beneficiază de o încărcare optimizată, astfel încât să faciliteze o experiență de navigare cât mai naturală.

Suport tehnic online 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână! Poți sta liniștit ori de câte ori site-ul tău se confruntă cu o problemă tehnică. Ești doar la un e-mail, un tichet sau un mesaj pe Yahoo Messenger distanță de unul dintre specialiștii noștri care îți poate oferi suportul de care ai nevoie pentru ca site-ul tău să-ți poată întâmpina clienții în cele mai bune condiții.

BugetHost îți asigură o siguranță suplimentară a datelor prin stocarea unei copii a fișierelor tale într-un Data Center special pentru back-up. Nu strică niciodată să iei o măsură de siguranță în plus pentru a-ți proteja datele.

Experiența vastă în web hosting, suportul tehnic prompt, costurile accesibile și peste 3.000 de clienți mulțumiți, fac din BugetHost un partener de incredere pentru afacerea ta online.

gazduire_web_ieftina